albanian – Radio Stations

Total 24 stations found.
Loading...

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music.

Loading...

This radio station broadcasts the translation of the meaning of the Quran in Albanian. The station is owned by Electronic Da`wah Committee (EDC) in Kuwait.

Loading...

E-Selamu Alejkum Radio Ahireti Radio Islame Ne Gjuhen Shqipe

Loading...

Listen Radio Antena Shqip 90,2 MhZ Online

Loading...

Radio Bledi ist eine Internet-basierte Online-UKW-Funk, der nur sendet Hit Musik. There are a lots of talented musicians and singers in Albania and Radio Bledi

Loading...

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7

Genres: albanian
Loading...

Radio Dervendi - Tetovo - Macedonia

Loading...

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as DJ Mixes of current music, and Albanian News and Information as…

Genres: albanian
Loading...

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për…

Radio Klea
Country: Albania
Genres: albanian
Loading...

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit.

Loading...

Radio lindja është një stacion në internet me bazë në internet radio që transmeton hitet holandez dhe muzikë valle.

Loading...

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe emisione per mergaten, kulturen, traditen, artin, letersine dhe historine kombetare.

Loading...

Radio Llapi is a broadcast radio station in Podujevo, Serbia, providing Albanian language Folk music and News.

Radio Pulla
Country: Albania
Genres: albaniantalk
Loading...

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast program that links people, vital ideas, and important information.

Loading...

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs.

Loading...

Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj.…

Radio SHARRI
Country: Cosvo
Genres: albanian
Loading...

Radio Sharri 96.4 FM Dragas is an Albanian first radio station. It is established in 26 June 1999, It broadcasts 24 hours a day, 12 months of the year. With…

Radio Shqip
Country: Albania
Genres: albanian
Loading...

Muzikë e zgjedhur Shqiptare.

Loading...

Radio Udhëzimi Udhëzimi është në gjuhën shqipe, i cili transmetohet përmes internetit 24 orë drejt, Radio ju prezantoj: Kur'anin, ligjëratat islame, Ilahi, Shows Direct etj ....

Loading...

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve…

Loading...

RadioViciana sendet hauptsächlich albanische Musik und verschiedene Themensendungen. Auf seiner Homepage bietet der Sender neben seinem Live-Stream auch albanisches Online-Fernsehen, und verschiedene Musik- und Comedy-Video-Clips an. Als weiteres Angebot steht…

Loading...

Radio Zëri esht radio e cila ofron Argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe, dhe te huaj dhe me programet te cilat i transmeton live kjo Radio

RadioDeqani
Country: Albania
Genres: albanian
Loading...

Internet Radio / Kanalet Televizive Shqip Platforma Satelitore si dhe IPTV Tring Digital

radioKOHA
Country: Austria
Loading...

radioKOHA - hier sind die Songs laut und die Stimmen süß! Albanische, englische und kosovarische Musik gibts hier in Rotation. Radio Koha, aty ku jemi bashkë. Aty ku kënga tingëllon…

LIVE OFFLINE
Loading...